Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För den utan hopp.


Men vi reser oss för kärleken

Vi faller för livet
Vi faller för hatet
Vi faller för hungern
Vi faller för törsten
Vi faller för döden

Vi faller förevigt




[Återgå]

- Itsari




Fri vers av Itsari
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-27 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Itsari
Itsari