Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Raga Dãdra tãl e moll/d moll


Rovdjur


svår natt i julskummet
ensam i flickrummet
stöket och teborden
sökande e-orden:
edukation?
ejakulation?
ekfat, ekfras?
ensam, emfas?
ecklestiastik?
ekumenik?


tänkte att bara fly
åka till Kongens by
gå där bland gatorna
kolla på skatorna
stanna till kvällen
ta in på hotellet
jobbet fick ordna sig
måste ju morna mig


som jag var ensammen
hemma med pliktskammen
måste jag kolla först
lampor och kattens törst
släcka och stänga allt
slå värmen av till kallt
gick uppför trappan och
såg Svarta Kappan och


möttes av marorna
fasorna, farorna
svartkattens skräckvälde
argkatten storskällde
krossade lampor och
mosade slampor och
öppnade kökslådor
häpnande sexdårar
hackkorv vid brickskåpet
slaktkött i dörrlåset
revben i lådorna
värsta bebådelsen


resan fick uppskjutas
jag fick ta tuppjucket






Bunden vers (Annat versmått) av Nanna X
Läst 750 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-27 06:53



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Voi Jumalauta! Det är inte det att jag har svårt att se det framför mig, utan att jag gör det och Slaktkött i dörrlåset och revben i lådorna, det är ju för faaaaaan rena rama Albert Fish all over igen juuuuh och stickade lampor av tarmar och sexdårar i bordsduken och raga ska väl för fan vara lugnande, nu ser jag bara den där stackars blåhåriga skrivplottern smyga runt i skräckens boning och med fucking Lemmy med en motorsåg efter sig. Det är gott, nu fick jag feber. Jööö!
2011-12-28

  cilax VIP
att plikta med skam. Att ejakulera längtan. En mosad slampa till frukost. Eller supén. Tuppjuck som dessert
2011-12-27

  objekt3
usch fly med cirkusen!
2011-12-27

    ej medlem längre
du är en sann ordkonstnär nanna-gillar applåderar
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X