Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under blodets beskydd



Du som förblev hel
i all din smärta

hjälp mig
förbli hel
i min

i Dig

Herre




Fri vers av rebecca d
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-01-19 10:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här går direkt in i hjärtat....
2006-01-21

  Per Rydberg
En helt underbar bön. Det här innehållet, med de här orden! *suckar av lycka* Den här sparar jag gärna som en bön om styrka jag kommer att behöva.
2006-01-19

  Rachel Roth
fin, stark bön..
må vi bli
och förbli
det vi är
ämnade
att vara

tack!
2006-01-19

  Nic
Så underbart andligt vackert
en bön om hjälp i livets svåra stunder
2006-01-19

    ej medlem längre
Ja, så viktigt att förbli hel..! I dig.. i honom..
2006-01-19

  Propella
Ärlig och uppriktig text. Man känner att du skrivit med hjärtat.
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d