Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har rest mitt segel







Jag har bundit en tro
runt det förflutnas
mörker

hittat en glädje
som helar min sorg

rest mitt segel
av outsagd längtan

till en aldrig sedd
morgondag

där ska jag stranda
med leende ögon

en spröd melodi
tonar i mitt hjärta

sjunger sången
om landet

bortom det omöjliga




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 627 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-12-27 11:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja då blir allt möjligt :)
2012-01-12

  Gardenwall
fint
2012-01-06

  Linda CH VIP
Mycket vackert och hoppfullt!
2012-01-05

    Birgersdotter VIP
Texten andas hopp
2012-01-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Borda ett skepp
med hopp och tro
bra sätt att
för livet
bygga en bro!
Väl tänkt!
2011-12-29

  Sonja Sidorow Lapington
Dit vi alltid längtar...tack för dina ord
2011-12-28

    Yarissa
Fint beskrivet
2011-12-28

  Maria T
En dikt fylld av glädje
och sång
2011-12-28

  M M Mannheim VIP
Oj! Varje ord, varje rad, varje vers är en dikt. Fanastisk kombination av ord, vilket flyt och vilken rytm!
2011-12-28

  anits VIP
Mycket fint skrivet
en text som skänker
ro i själen
2011-12-27

  Christine Sabel
Jag blir så hjärtans glad, i mitt hjärta vaknar sovande fjärilar av dina ord!
2011-12-27

    eva m h
Tycker mycket om! :-)
2011-12-27

  rebecca d
mkt fint o hoppfullt!
2011-12-27

    Ken Cassel
Fint, Michaela!
:))
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius