Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MUNKAVLE PÅ KONSTNÄRER


En svensk tiger...
Kräftor kräva dessa drycker...

Dom styrande har alltid
försökt att styra folket;

All makt åt Folke...

genom att bakbinda.

De Geer som skrev
"kuken" på svenska flaggan.

Trots allt så kommer böcker,
musik, poesi och bilder
upp i dagen.
Nätet har stor genomslagskraft.
Trampar du sönder en poet
kommer tio nya.

Där kan man snacka om:
munk-avel
munk-aber
mun kabel (internet)
mun-kavel(dun)




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-27 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar