Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp...as

likgiltigheten strömmar från fingrar till tår .
Från tår till armarna .
Frånn armarna till svank.
uuuuuuhhhh där kom gammal äcklig gåshud .
Lika död som en gammal kvällning.
Lika förbrukad som gammal kärlek
och påminnande om något som enång känndes.
vad är meningen med nu.. allt händer sen .
stötande kännslor av hopp kämpar från magen men till synes förjäves.
ingen lyssnar i mej på årdet hopp .
Det ända hopp som finns här är jag som känner mej hopplös.




Fri vers av mattias niburg
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-27 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mattias niburg
mattias niburg