Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel har landat i min famn

En ängel har fallit i min famn .
Skönt att jag var värd att få en trots min oro att inte räcka till
Jag håller så hårt i min fallna ängel
hon andas tungt av värmen från min famn .
Jag tror hon undrar varför den ska vara vid min sida.
Jag utsätter de ständigt för smärta och låter den lida.
Att jag den älskar är svårt att förstå .
Men om den mej lämnar
blir det nog aldrig mer nogonsin två.
Jag bröt av ängelens vingar så den inte kan fly.
Men hon ler med kärlek tillbaks.
Jag har satt henne i fångenskap och i leda
för att få mej själv att inte häda.
En engel till synes fallit i min famn.
Fast för mej lära att kärlek kan läras
trots att den inte behöver ett namn .
Jag hungrar efter att bli mätt
men äter inte när jag blir matad .
Jag ser förundrat på mej själv
ängelen bjuder på allt jag vill ha
men endå smakar det inte så bra.
Jag hoppas vingarna henne jag tillbaka kan ge så
så min kärlek till henne hon kan se.
Min ängel lider för mitt ego är här
men jag ska visa att det är henne jag håller så kär .




Fri vers av mattias niburg
Läst 289 gånger
Publicerad 2012-05-27 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mattias niburg
mattias niburg