Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i massan

Uppgivenheten kliar i ögonen.
Det känns som om jag vill gråta men jag känner ingen sorg.
Jag känner bara ett uppvaknande i tomhet .
Men inte tom som vakum.....
Mera som ett eko mitt i den still tyta natten.
En upprepning som sjöljer över en som en påminelse av tom kärlek .
Enkelriktad i omgivningens ögon .
Jag själv känner multipel kärlek.
Kärleken trycks i 360 grader .
Men ingen motagare på den frekvensen.
All kärlek bara cirkulerar runt ingen som vill fånga .
Fast jag sänder den gratis .




Fri vers av mattias niburg
Läst 250 gånger
Publicerad 2012-11-20 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mattias niburg
mattias niburg