Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej

continent eller hav!!!
trots det så snurrar jag ständigt i ditt vackra nav .
du flyger du flyttar och far .
men min kärlek för dej stannar kvar .
i bland jag undrar hur tacksam jag kan förbli .
för mej är du en drottning och jag blått ett bi .
av dej jag har fostrats genom kärlek och gråt.
men min uppskatning till dej kommer alltid att finnas .
och jag hoppas till sista dag vi varandra kommer minnas .




Fri vers av mattias niburg
Läst 240 gånger
Publicerad 2012-11-21 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mattias niburg
mattias niburg