Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd är kärlekens färg

Du står där röd som kärlekens ansikte.
Du står där röd som blod............
Källan till mit liv och min lust......

Du står där röd och oskyldig som vinet i en nattvard.
Du lyser röd och vacker som livlig glöd och värmer en frusen man .¨
Hans hjärta fryser utan dej.

Dit hår leker och lever vilt och rött som höstens löv i den fria vinden.
Mitt blodröda hjärta bankar för dej .......
Rött och kraftigt och på riktigt .........

Du försvinner sakta som en blodröd solnedgång .
Själv står jag här kvar och det känns som jag inget har .
jag väntar till evigheten tar över tills bara du finns kvar .




Fri vers av mattias niburg
Läst 291 gånger
Publicerad 2011-12-27 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mattias niburg
mattias niburg