Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gobitta

Dagen gryr full av hopp och ljus.
Men jag ligger kvar.

Kvällen sväljer gluppskt allt ljus.
Men jag ligger kvar.

Jag delade mitt hjärta med dej men
din halva ligger kvar.

Du försvan med min känsla av åtrå och glädje.
Men tomheten lämnade du kvar.

Du lät mej dej få avguda i nästan 100 dar.
sen lämnade du mej ensam kvar .

Trots det så kramar mitt hjärta alla minnen av dej så envist och stolt för det är allt jag har kvar

Jag hoppas så inerligt att du dit hjärta har i ett vackert förvar och att du det låter det där får stanna kvar.




Prosa av mattias niburg
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-18 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mattias niburg
mattias niburg