Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=IlEkvbRmfrA&feature=related




Kul osv

några få minuter av nedsmord salighet
det slöa blickomfångets vaggvisa
en känsla, två känslor -

Credo: tillfällig benådning MEN

glider undan OCH

jag minns KANSKE

så här var det inte nej nej VILKEN
del av sekunden ger varaktighet

varaktighet

det som det är i förändring är ingenting

Nej nej

Låt oss tala klarspråk ("Du pratar inte som en människa -
detta är det enda sättet jag kan uttrycka mig")

Jag ska försöka: det har varit en svår vinter, det
har varit lätta tider; jag har svarat på sms
i rätt hastighet.

Jag har insett att
sånt finns inte ord för
sånt jag har ord för
Jag har insett att

-- jag skulle tala klarspråk --

jag älskar jag vill dö

snö snö snö




Fri vers (Fri form) av John Shade
Läst 470 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-28 05:10



Bookmark and Share


  Tomas Söderlund
Varaktigheten.
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

John Shade
John Shade