Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssnar på klassisk musik


Sammet på min själ




det kommer som droppar
på min hals

det är mjukt levande
inte snabbt alls

magen kurrar
spänningen stiger

nu kommer någon
genom skogen

inget ont
bara spännande

jag går med fasta steg
njuter friheten
härligheten

ljusa toner
gör mig glad
bubblande

nu blir det otäckt
hårda ljud snabba

men rytmen är ganska skön
får mig att vakna
denna decembergråa morgon




Fri vers av Christine Sabel
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-28 09:35



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Du fångade den rätta känslan, så rytmiskt och bra.
Kram
2011-12-29

  anits VIP
Mycket vackert och målande
är dina rader att läsa
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel