Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mono/Dia/....log

Var tyst nu
....nej tala med mig, föresten
Lyssna nu
- hör du inte vad jag säger?


Men snälla, vi talas aldrig vid
....nej
det är sällan jag hör din röst
- vad gör du nu?

Nej stanna, tala, var här
exsitera?
....Hör du, lämmna mig ifred

Du vill inte vara utan mig
....jag veeet

Säg mig nu, tala
- stanna?
....med mig




Övriga genrer av cinnamonskin
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-01-19 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cinnamonskin
cinnamonskin