Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loser


Till dig ska jag skriva
för du vet hur det känns
när allt blir fel

för du är en loser
i alla fall i andras ögon
och i mina,
och i dina.

Jag är ingen sympatisör
men ett litet ord är du värd
för det händer att allt jag gör blir fel

i alla fall i andras ögon
och i dina
och i mina.




Fri vers av cinnamonskin
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-09-24 20:11



Bookmark and Share


    JJ VIP
Känns som träffar mitt i prick, mitt i den illa dolda känslan av att inte duga till, vemodig vackert skrivet. Mvh. JJ.
2007-01-10

  prinscess VIP
mycket sorglig text
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

cinnamonskin
cinnamonskin