Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igår, idag, imorgon


Idag är inge kul, någon har utnyttjat mig, någon har tvingat mig.
Det känns inge bra, i magen eller i huvudet eller i bröstet

Och jag måste dit imorgon, måste ställas upp, ut och bedömas.

Imorgon är inge kul, jag kommer inte att hitta dit, där det hände, händer, kommer att hända.




Fri vers av cinnamonskin
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-01-10 21:14



Bookmark and Share


    JJ VIP
Låter som svår vånda, morgondagen ger svar om den var befogad eller inte.... äh du klarar det! Mvh. JJ.
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

cinnamonskin
cinnamonskin