Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad


Jag vill bara ligga här
i tystnadens kalla grus
som oavbrutet störs
av mockasinklädda barnafötter
O, herre skölj bort dem med
ditt vattenglas




Fri vers av cinnamonskin
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-07-19 12:26



Bookmark and Share


  AC
Haha, skön. Förstår precis. Ibland blir det bara för mycket...

/AC
2005-07-19
  > Nästa text
< Föregående

cinnamonskin
cinnamonskin