Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du och jag ses


Orden kommer till mig
när jag är alldeles ensam.
Men när du sitter här brevid
och nära,
inte ens mina blickar kan du tolka.

Ingenting görs rätt när du och jag ses
bara en massa snack utan smak.

Jag är väldigt intelligent
och du med, säkert.
Men när du sitter här brevid
och intill,
inte ens mina leenden räcker till.





Fri vers av cinnamonskin
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-11-13 14:25



Bookmark and Share


  Nina V A
Ja ibland finner orden ingen väg när mn ses trots att man är fylld av dem i sin ensamhet, gillar din text och tanken jag fick! *ler*
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

cinnamonskin
cinnamonskin