Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag


Jag har duschat bort dagen.
Jag har kammat ut mina misslyckande.

Jag har klätt mig för fest.
Jag har dansat fram ett godkännande.
Jag har skjutit mig till sjunde våningen.

Jag har bekantat mig med svarta gator.
Jag har gjort det om och om igen.

Och jag har tagit mig i kragen,
tills nästa fredag.




Fri vers av cinnamonskin
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-01 20:54



Bookmark and Share


    judas ifrån hemavan
skitbra skrivit syster.
2008-05-06

  sabina stark
Jätte bra gjort.
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

cinnamonskin
cinnamonskin