Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan styrka

Din varma hud
kan inte dämpa min puls
för jag är vaken
orolig och låg,
kall

jag vill inte se gryningen
för jag är inte stark nog




Fri vers av cinnamonskin
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-07-17 14:03



Bookmark and Share


  Rublev
Läser din dikt en gång till. Inser att mittenraderna funkar, om "kall" får en egen rad :)

Din varma hud
kan inte dämpa min puls
för jag är vaken
orolig och låg
kall
2005-07-19

  Rublev
Berörs! Starka rader om att ha ångest i en nära relation...

Bra början och slut.
Rad fyra känns inte riktigt färdig:
"orolig och låg, kall" har en annan rytm, stannar upp diktens flöde...
Går det att koncentrera mera, ta bort något av orden, kanske hitta ett annat?
Prövar med:
"för jag är vaken
låg och kall"

Eventuellt går det att koncentrera slutet också:
"vill inte se gryningen
är inte stark nog"
Fördelen(?) blir att det endast står "för jag är..." en gång.
2005-07-19

  Queen_of_Rain
aaa, kort och vackert utan komplikationer men med vackert unikt djup
2005-07-17
  > Nästa text
< Föregående

cinnamonskin
cinnamonskin