Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur ett utländskt perspektiv


Moder Svea


Hemland
tror jag att hon är
men alla hennes höga krav
ska inte väntas av mig

Hemland
vet jag att hon är
men hennes skönhet
kan inte dämpa ångesten

sluta nu
jag vill komma hem
och jag vill trivas
under hennes filtar




Fri vers av cinnamonskin
Läst 477 gånger
Publicerad 2005-07-14 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cinnamonskin
cinnamonskin