Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clary O´Pa


julen var över
grått väder men skönt
frisk luft är alltid
frisk luft

hon gick ner för handelsgatan
vem var det
var det inte statsministern
skulle hon gå fram
säga att hon behövde hjälp

statsministrar är bara människor
låt henne byta julklappar
eller fika

en hotdog med allt
pucko
vem cyklar där
Bubber

på vägen hem tänkte hon på sin farmor




Fri vers av Christine Sabel
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-28 14:00



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Generöst att vi lever i ett fritt land.
Jag tycker om dessa rader.
2011-12-29

  Christine Sabel
Hon fick gå fritt!
2011-12-28

  Christine Sabel
Visst är det skönt att leva i ett samhälle där alla kan röra sig fritt. Slutet var ju menat som att det är ändå de närmaste som betyder mest, gick det fram i texten?
2011-12-28

  Yrre VIP
Så som det vanliga livet är, önskar hon gått fram bara. Bra text
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel