Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu




I skuggan av nuet

som dröjer över
de snöfria fälten

i ständig flykt,

väver sig framtiden
ljusnande vyer




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 339 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-12-28 17:25



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt att känna så...
2012-01-12

  Linda CH VIP
Befriande positiv text....med känsla av analkande vår.
2012-01-05

  melancholia
Jag känner mig alltid ett kilo lättare efter att frossat mig i din sida =)

Min första vän här på poeter och du tycks aldrig glömma mig,
vad sedan 4 år eller nåt ? trots min lilla existens känns det bra att veta att jag är vän med en stjärna =)

Väntar tills du skriver en bok!
2012-01-03

  M M Mannheim VIP
Med dina dikter känner jag en fröjd, en lycka att världen kan vara så härlig. Att vi ska leva i nuet, lämna det gamla bakom oss. Och möta framtiden när den kommer.
2011-12-29

  anits VIP
En dikt som är ljus
vacker och hoppfull
2011-12-28

  Maria T
Dikten ger hopp om en
ljusnande framtid
2011-12-28

    ej medlem längre
Du har vävt in löften om en ljusare morgondag i denna vackra dikt på ett mycket skickligt sätt. Tack för skön läsning!
2011-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen.
Underbar bild.
Våren och nya himlar och en ny jord - alltsammans finns förborgat där, som ett löfte, som en vision.
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius