Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Raga Dãdra tãl fiss dur/F dur


Indien tur och retur



Nu var det vind igen
åkte till Indien
jagade dudarna
dofterna gudarna
sökte min Shiva men
fann bara divorna
guden med snablarna
Krishna med kablarna
lite besviken men
hörde musik igen

Landade åter i
världens periferi
skolan i Örebro
ja den stod kvar månntro
nyaste scheman men
gamla problemen än
storklasser svårbehov
skonhjärntvätt barnarov

Milt överseende
tillkämpat leende
gav mig kollegorna
råden och reglerna
först svenskan i sal 12
träbänkar gistet golv
sedan i 11:ans sal
hittade själv legalt
fast man fick gå förbi
matsal och hierarki

Sista lektionen på
grässlänten vid platån
prat om teaterspel
men det var något fel
listan var jättelång
timmen var alltför trång
ramarna svajade
gräset det vajade






Bunden vers av Nanna X
Läst 495 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-29 06:47



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Något för Donovan att tonsätta?! Denna känns klar och hel. (Shivan snurrar och försöker sväva bort från sina hemtrygga ramar, överskrida dudebilden, men mer än 11-12 spår får knappast utrymme.) En av de mer realistiska drömmarna...?
2011-12-30

  objekt3
btw http://www.youtube.com/watch?v=-wNax22B4wY&feature=related

varför söker du döden?
(/sökte)

(gudarna med snablarna vore lite vassare tror jag tänk på att det ändå är hindu vi refererar till xD there can be endless. och som pun rätt kul dårå ;))

jadu vem är inte besviken över the mixed curse/blessing=life!


örebro?

nyaste schamanen?

och: vad fan pratar du om egentligen? ;)

2011-12-29

  lodjuret/seglare VIP
jag gillar den här texten, från första raden och ner över rexten, att det är raga kan vara att fördraga, kommer upp så mye i tankar o känslor under läsningen, själva förjäsningen
2011-12-29

    ej medlem längre
Du är ju en sann ordkonstnär--verkligen en godbit

denna !!
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X