Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Foto: emca,copyright nyår 2009)


Påvert ~ * Lys * ~ (Var hälsad 2012) ~

Lys

innan

mörkret

överhanden

tager

Sjung

innan

tystnad

överröstar allt

Tro

tills dess tvivlet

bleknat haver

Bed för

en ljusare

morgondag

Älska

tills dess

ignoransen dunstar

Hoppas

på en rarare

människoart

*

*

*




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 703 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-01-01 00:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Var har du gömt denna fina?
Eller: Hur har jag kunnat missa den?
Och du, vilken bild! WOW!!!
2012-01-04

  Ronny Berk
underbara bilder till vacker text med nyårs förhoppnings budskap
2012-01-04

  Minkki VIP
förebyggande nytt år - klokt och varmt
2012-01-04

    ej medlem längre
Skön nyårsdikt. Den här gillar jag betydligt mer än Tennysons förfärliga pekoral som bröstas fram vaje år i TV. Kan du tänka dig Jan Malmsjö högläsa denna? Jag förstår dig om du tvekar. Applåder!!
2012-01-02

  Magica VIP
Fin och hoppingivande!
2012-01-02

  limerick
Härlig förhoppning som jag delar helt och fullt. Gott Nytt År!
2012-01-01

  Annie b'larsson VIP
Jag vill också önska dig Ett Gott Nytt, Eva.
2012-01-01

    ej medlem längre
Häftig.
2012-01-01

  thyra
Fint och Gott nytt till dig :)
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)