Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen bitterfitta





jag vill inte drabbas av avund
jag vill inte bli bitter

orättvisorna mellan människors
möjligheter gör ont

nu har jag lärt
att vägra nöjas

stå upp och ropa
säga högt vad jag vill ha

ingen kommer att ge mig det
om jag inte ber om det




Fri vers av Christine Sabel
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-29 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hurra, för dig!!!!
Men be inte - KRÄV!
2012-01-02

  Yrre VIP
Däri sa du sant!!
2011-12-30

  Ezmeralda VIP
Så bra och så sant. Inte vill man bli bitter det ger inget.
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel