Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Käääär


Mer av dig

Vad Mer
Finns Det
Än du
Allt blev nytt med dig
För mig gick solen upp
Lysande
Strålande
Tro på dagens nya början
Vilar mot kvällens varma kind
Mot ditt hjärta tar jag stöd
Jag har redan fallit




Fri vers av annalena VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-03 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP