Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: A Christmas Carol, julböckernas bok av Dickens, på film bra med allt från Svarte Orm till den senaste med Jim Carrey samt BBC:s klassiker




Bankett [rimvers]

~¤~

Man kan inte förlora något som aldrig har varit
en villfarelse av det som inte skett än
som potentiellt kunde ha varit det
som var
av ödets skeenden

när ett minne
blott blir en saknad
av det som förfarit
då en enkel middag
blir en festmåltid
bänkad vid
familjebanketten

Man kan inte förlora sig i något som blott har varit
en villfarelse av det onda som aldrig hände sen
som potentiellt kunde ha varit det
som var
av ödets skeenden

30 December 2011

LPWJ




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 650 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-30 21:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om den här texten!

"när ett minne
blott blir en saknad
av det som förfarit
då en enkel middag
blir en festmåltid
bänkad vid
familjebanketten"
2012-01-08

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-12-31

  edikt/Benedikte
Eftertanken. Fint! B
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP