Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan vi någonsin förstå varann



hur uttrycker man sitt innersta
hur ska mina vänner veta
hur jag har det inuti

hur ska jag kunna veta
hur du har det

jag tycker telepati vore på tiden
alla dessa telefoner
och tekniska prylar

när ska vi utveckla vårt inre

jag vet att det är på gång
det händer en massa positivt

men inte berättar de det på nyheterna




Fri vers av Christine Sabel
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-30 21:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en tilltalande bild men efterföljande text, redan rubriken ställer frågan !
2011-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Utan Gud förblir vi underutvecklade.
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel