Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att älska så mycket att man hatar. Att vilja bli lämnad ifred men det visar sig vara omöjligt. Att vilja dö, och döda. Att vilja älska och tycka om. Jag tömmer min ilska. Jag tömmer min kärlek.


Trots det försvinner hon inte

Dina blickar gör mig illamående, ända till ryggmärgen.
Jag vill ta tag i ditt sorgliga, äckliga huvud och skaka om det tills hjärnan sipprar ut ur dina näsborrar.
Jag vill kliva på ditt ansikte med stålhättakängor.
Jag vill rycka ut dina inälvor och tvinga dig att äta upp dem igen.

Jag vill hålla dig nära mig och kalla dig min.
Jag vill vakna bredvid dig varje dag.
Jag vill kyssa dina läppar och känna att allt kommer att bli bra.
Jag vill höra dig säga att du älskar mig.

Precis som jag älskar dig.

Ditt patetiska, själlösa svin.




Fri vers av Itsari
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-31 02:01



Bookmark and Share


  Nackskott
Klockren! Älskar den.
2011-12-31

  tRAsSeL
"Precis som jag älskar dig.

Ditt patetiska, själlösa svin."

Eureka!
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Itsari
Itsari