Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såg tips om tävling i City från Jonas Hellström,
satsade allt på ett kort :)




sex-ords-novell

 

Champagnen på kylning. Ödslig altargång. Oöppnad.




Prosa (Novell) av kerstin skriver VIP
Läst 1161 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-01 20:17



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket kan rymmas bakom dessa få ord. Dramatik på högsta nivå!
2012-01-05

  Wolf Wallström
Den här gillar jag, eftersom den säger så oändligt mycket.
2012-01-02

  Per Blomqvist
Ljus bubbligt och så tung.
2012-01-01

    Birgersdotter VIP
Tänk att 6 ord kan berätta en hel historia bra
2012-01-01

  thyra
Jättefin! Kul ide!
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP