Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sonad är



vi bar så tungt
föräldrars synd

vi sågo ej
den sonad är




Fri vers av rebecca d
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-01-19 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d