Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelsen för uppgörelsen!

Året är nykläckt
överallt det många tankar tycks ha väckt
och mer än en ropar till mig så käckt:

Hur låter nyårslöftet ditt?
Jag svarar, mitt?

Det har jag lagt av att lova
sedan många år och sedan dess
har jag ändå gott kunnat sova
för i mig har det tänts en ny nova:

Då nyårslöftet i sig självt bara kändes som ett krav
så överjobbigt dumt att jag sådana mig själv gav
så nu de vilar så väl i sin grav
och jag är ingen slav
mer över förlupna ord
utan jag kan kliva ombord
på 2012 med tomt bagage
utan att anklagas för blamage
när jag talar om mitt montage
och ingen kan säga: Kamouflage!











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-01 12:24



Bookmark and Share


  Maiah VIP
bra där...själv tänkte jag att prova på att bli en sämre människa...det verkar lättare...=)
2012-01-01

  Eva Langrath VIP
Härligt jag kliver in på samma sätt
2012-01-01

  Casbah* VIP
aha...:)
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt