Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snötomma minnens död

Snöflingorna dalar omkring oss.
Jag känner mig
hemma.
Det var ett undanflytt kosmos
som bodde i min penna.

Nu bor det här
där det ska
vara.
Uppstått ur ordens nedtystade misär
existerar det nu bara.

Jag vet vart jag ska nu.
Snön visar mig
vägen.
Med ett helat lugn observerar du
en försvinnande sägen.

Det är som sig bör,
vackert och lyckosamt
stilla.
Vi har bytt ut darrande avloppsör
mot en omfamnande villa.

Dagar och nätter dör ut.
Nya levnadsformer
uppstår.
Ett sargat kapitel har tagit slut,
snöflingor hälsar oss gott nytt år.




Bunden vers (Rim) av Sarah Tomasson
Läst 533 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-01 14:49



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
ett gott arbete, rim med liv..
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Sarah Tomasson
Sarah Tomasson