Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VinterGlitter

Flingorna glittrar
Solen har gjort sitt i år
Skidorna är här




Bunden vers (Haiku) av Daphne VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-01 17:31



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
spännande haiku - bra! :)
2012-01-09

  PandaSöt
du är en riktigt bra poet
2012-01-04

  Daniel_78 VIP
En riktig haiku,
Tycker om den
2012-01-01

  Maiah VIP
söt dikt
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP