Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är snövit

jag är
och därför finns jag

nu


nervsignalen längs
skulderbladen
leker med tanken
på tidigare öden

hur jag dör
ensam längst ner
ja, där i snövits önskebrunn
på repeat

medan du ler

hur mörkret sköljer över
min hornhinnas ridåer
"cause it ain´t over
un´til the fat lady sings"

sjunger du
med guppande dubbelhaka
tills jag vaknar


jag är
och därför finns jag

inte då, inte sen

nu






Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2023-10-24 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP