Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självkärlek

att skriva
är ändå något
jag alltid har

även om världen skulle gå under
och våra barn går förlorade
i berg och vulkaner

så görs skrivandet
blir bara vackrare
djupare och mer intensivt

smärta och sorg
intensifierar nämligen
likt kända känslor
bakom rollers mask

jag älskar teater
ja för teater är som att skriva

ju fulare och groteskare
ju räddare och ynkligare
ju gladare och stoltare
ju argare och mer hatisk
jag blir

desto bättre




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-23 11:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar den här. i teater är allt välkommet. har inte sett många pjäser men älskade de. vissa människor är som teater, på ett bra sätt, starka känslor.... som xhyljeta <3 hon kallar jag för fountain house stockholms hjärta :)
2023-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP