Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLIR alldeles matt


Idag träffade jag, igen
En hund, som jag mött förr
En gång, eller två
En brunröd labrador

Och va underbart
SÅ söt
Vilken härlig matte…


Och vilken söt härlig hund
Hon ser så varm ut
Och gooooo
För man klappa matte?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-02 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO