Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker fånga mig själv

ibland kan jag känna hur jaget flyter
och allt vad jag är ligger dolt i en kista
hur stenväggar skakar och modet tryter
när spegelns blick bär en främmande gnista
så jag karvar mitt namn i väven framför
en tid som jag stjäl och kallar mitt liv
medan blodiga nävar greppar och rör
en bit av en själ av en hel individ


nedtecknar fångsten på pappret bredvid och är nöjd

för en tid




Fri vers av Mattias C
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-02 13:10



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
bra skrivet!
2012-01-02

  zallander
takt rim budskap. nice
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C