Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hoppas

Jag trodde verkligen
Hoppades så innerligt
Att den här gången var det annorlunda
För en gångs skull var det bättre
Du var bättre
Inte som de andra
Den här gången skulle det bli bra

Men varför hoppas
När det alltid blir likadant
Slutet blir alltid samma
Så även denna gång

Jag som hoppades
Blev besviken
Ännu en gång
Borde sluta hoppas




Fri vers av MayFlower
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-02 14:56



Bookmark and Share


  Armo
Nä sluta aldrig hoppas, en dag så blir det bra. :)
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

MayFlower
MayFlower