Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs, gammal text


Vad gör jag här?

Vad gör jag
Varför är jag kvar här
Inte för min skull i alla fall
Inte längre


Det var länge sedan
Jag gjorde något
För min egen skull


Finns det någon mening
Med någonting
Jag har inte sett någon
På länge


Jag är här för andra
Andra som kanske
Möjligen
Vill ha mig här


Ett tag till
Kan jag vara här för andra
Även fast jag vet
Tror
Att de skulle klara sig
Utan mig


Men ett tag till
Kan jag tänka på andra
Vet dock inte
Hur länge det kommer räcka





Fri vers av MayFlower
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-05 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MayFlower
MayFlower