Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En osynlig barriär

Jag har en mur omkring mig
Som jag tror jag själv byggt upp
Det är inget jag minns
Men jag har en känsla av
Att det är jag själv
Som fört upp den


Muren bildar en osynlig barriär
Mellan mig
Och andra människor
Hindrar mig
Från att komma nära andra


För att göra det
Måste de hitta ett hål i muren
Antingen om jag visar dem
Eller om de hittar ett själva
Ett sätt att komma nära


Vissa få har lyckats
Väldigt få
Och inte ens då
Hindrar det alla gånger
Mig från att känna mig ensam
Mitt bland folk


Även fast jag känner många
Känner ganska bra till och med
Om jag så är mitt i en folksamling
Så känner jag mig ensam
För jag har en osynlig barriär
Mellan mig
Och andra människor
Som gör att jag står lite utanför
Är inte riktigt med


Det kanske låter dumt för en del
Att känna sig ensam
När man ändå har så mycket människor omkring sig
Snälla människor
Som man känner


Men tills någon lyckas riva min mur helt
Så kommer jag fortfarande
Vara ensam






Fri vers av MayFlower
Läst 479 gånger
Publicerad 2013-03-23 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MayFlower
MayFlower