Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtande tomhet

Som tomheten
Efter gråt
Som den bedövande känslan
Efter en skada
Inte på något sätt
En idealisk känsla
Inget man längtar efter
När man mår bra
Men så mycket bättre
Än det inre molnet
Av smärta






Fri vers av MayFlower
Läst 601 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-25 20:25



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så bra beskrivet!
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

MayFlower
MayFlower