Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i mörkret

När man har ont i själen
Men inte
Kan gråta


När hela världen
Känns ond
Och hemsk


När ingenting blir bra
Och allting är svårt


När det vore enklare
Att bara försvinna
In i mörkret


Där det inte finns något hemskt
Där själen aldrig gör ont
Och aldrig någonsin gråter





Fri vers av MayFlower
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-31 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MayFlower
MayFlower