Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte något bra

Du är inte bra för mig
Dina lögner och ord
De skadar mig bara


Och ändå
För charmig
Och fin
För att helt släppa





Fri vers av MayFlower
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-29 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MayFlower
MayFlower