Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett försök att komma igång att skriva igen skrev jag en text om varför jag slutade skriva.


There's only emptiness left

I don’t write anymore
Not as I used to
The pain
Tears
Or feelings in general
They used to give me inspiration

But now I don’t know how anymore
Now there’s just emptiness

I used to write out my pain
Now I can’t seem to find the words
They get stuck
Or maybe they’re not there to begin with

Were there used to be words
There’s just emptiness




Fri vers av MayFlower
Läst 299 gånger
Publicerad 2014-05-30 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MayFlower
MayFlower