Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en strøm af luft

det var som när
hennes ben gick av
de gick av och iväg



under det spröda täcket
ett föregående år
en röd spya utanför
någons port


det var som när han
tappade hakan i
sin egen famn
och kvinnan gick.
som när

huvudet joggade
sin egen väg
när kroppen låg kvar
och slumrade

det var när
munnen vaknade
utan huvud
kroppen utan ben


som han märkte
och hon var borta















Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-04 21:47



Bookmark and Share


  dubbelve
Gah, du skriver alltid så fruktansvärt bra! Jag tror inte att det finns någon av dina texter som jag inte gillar.
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP