Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskrivna blad

Bokstäverna de glider
likt svarta siluetter
skuggor som berättar
oskrivna tidsperspektiv

Kärleksbrev i sanden
förtjänar det oundvikliga
när sorgsna blickar möts
på lustfyllda stränder

Sorgsenhet är vackert
där solnedgången sjunker
i mötet med det okända
får kärleksdikter näring

Fjäderpennan krafsar
mot orörd tapetrulle
mönster byter skepnad
och ritar kärlekstecken

Två händer söker kärlek
på vitmålad veranda
testunder i paradiset
bland oskrivna romanser

Ett brev som inte postats
ligger på sänggaveln
skuggornas berättelser
om obesvarad kärlek

Årets skälvande timme
när nyårsklockan klämtar
de blanka boksidorna
bjuder spännande möten

Det oskrivna bär på öden
oförutsägbara perspektiv
tagna ur sitt sammanhang
där månstrimman glänser




Fri vers av ULJO
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-03 03:26



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så fint inför det nya året!
2012-01-03

    Shush
Detta var sjukt bra skrivet. Väldigt fint flyt.
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO