Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter närhet och ömhet

Jag vill kyssa någons nyckelben ömma.

Ligga på någons bröst och höra hjärtat pumpa ut blod
i hela människans kropp.

Lyssna efter någons sträva andetag,
andas i samma takt som du.

Låta varje slag i någons puls
vara vår lilla hemlighet.

För att, det är så fint att du lever.

Jag visste inte ens att du fanns.


Men jag vill kyssa dina nyckelben ömma.


Jag vet inte ens om du finns.

Din hud
kommer vara öm och utmattad
för alla slag från ditt hjärta,

från uppenbara kyssar
av mig.

För jag vill kyssa dina nyckelben ömma.




Fri vers av ytligheter
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-03 05:43



Bookmark and Share


    kivu
Åh denna gillade jag. Suggestiv, bra rytm.
2012-04-08

  helenita VIP
Innerligt..längtan..
2012-03-23

    Nicklas VIP
Låter... helt underbart.

Den där intima närheten, hjärtslagen och tvåsamheten.
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

ytligheter
ytligheter