Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...dina gröna vackra ögon är magiska...


Du är...


Du är
En vanlig kvinna
En alldeles
Vanlig kvinna
Inte ung
Inte gammal
Egentligen inget särskilt
Om än vacker
Om än vackrast av alla
För mej
Du är ändå
Bara en alldels
Vanlig kvinna

Jag är
En vanlig man
En alldeles
Vanlig man
Inte vacker
Inte ful
Inte gammal
Inte ung
Ibland lite tråkig
Ibland lite kul
Ingenting särskilt
Jag är
Bara en helt
Vanlig man

Men för denna
Vanliga mannen
Är du
Ingen vanlig kvinna
Du är
Den du är
För mej
För att du
Är särskild
Är speciell
Just för mig

Du må vara
En alldeles
Vanlig kvinna
Men för just denna
Vanliga man
Som är jag

Är det just
Speciell och särskild som

Du är...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 298 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-01-03 12:28



Bookmark and Share


  bittemi VIP
I de tillsynes vardagliga företeelserna och människorna finns det stora och unika tror jag. Mycket fin beskrivning av kärlek
2012-01-09

  helenita VIP
Vacker kärlek!
Då är den man älskar speciell och vacker
oavsett...
2012-01-09

  Linda CH VIP
Mycket vackert och känslofullt beskrivet av en förälskad man..
2012-01-09

  dubbelve
Ordinary can still be extraordinary! Mycket fint.
2012-01-09

  wildah
Sa vackert och omt ( med prickar :-)
2012-01-04

    romeosjulia
Fin!
2012-01-03

  Hanna Mari Wallin
vackert beskrivet om känslor om den vackra kärleken
2012-01-03

    Birgersdotter VIP
Du är ..hon är...ni är...vackra ..av kärlek
2012-01-03

    lory
oh vad jag ryser..kärleken gör att vi blir VACKRA..oj vad fint skrivet....när vi älskar är vi det finaste själar som flyger..mmmmmm
2012-01-03

    ej medlem längre
Hon är vacker...du är vacker....dina ord är vackra!
2012-01-03

  Maiah VIP
Det verkar handla om två underbara människor i vår värld
helt enkelt
2012-01-03

  Ninananonia VIP
Så som det ska vara när man älskar :) :)
2012-01-03

    ej medlem längre
att vi människor är speciella i betraktarens öga som i sig
är speciell.. och det är ganska fint, att se det,
att känna hur vanlig man är.. och samtidigt speciell
i någons ögon. att se någon vara särskild.. fastän
vanlig.. ja. det är ju (väl?) det som är ganska magiskt..
magin i kärleken och livet.

gillar din text här. den är innerlig och genuin..
2012-01-03

  prinscess VIP
vackert som vanligt bra skrivet
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT